Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم از شناسایی ۲۰۰ موسسه آموزش عالی آزاد غیرمجاز خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر فرزانه شمیرانی ضمن بیان این مطلب از شناسایی ۲۰۰ موسسه آموزش عالی غیرمجاز در کشور خبر داد و در خصوص روش شناسایی موسسات غیرمجاز تاکید کرد: اسامی تمامی موسسات مجاز آموزش عالی در سایت وزارت علوم ثبت شده و تمام افراد می‌توانند با مراجعه به این سایت اسامی را دریافت کنند، در واقع موسسات غیرمجاز از طریق متقاضیانی که به این موسسات مراجعه و مدارک جعلی دریافت کرده‌اند و همچنین صنف موسسات آموزش عالی مجاز شناسایی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تاکید کرد: البته موسسات آموزش عالی غیرمجاز از طریق سایت‌هایی که اطلاع‌رسانی‌های جعلی می‌کنند نیز شناسایی می‌شوند و این مجموعه اطلاعات را به دفتر حقوقی وزارت علوم، به منظور پیگیری معرفی خواهد شد.

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم با تاکید بر این‌که تعداد متولیان امر آموزش عالی کشور را بالا عنوان کرد و گفت: علاوه بر وزارت علوم، وزارت آموزش و پرورش و سایر وزارتخانه‌ها، موسسات آموزش عالی اما اولین اتفاقی که باید بیفتد این است که اسامی موسسات مجاز آموزش عالی در سایت وزارتخانه‌ها نیز اطلاع‌رسانی شود که البته اطلاعی این امر انجام شده یا خیر، اما وزارت علوم این اقدام را انجام داده است. ضمن این‌که وزارت علوم فقط زیرمجموعه خود را رصد می‌کند و موسساتی را بررسی می‌کنیم که برچسب وزارت علوم را دارند و موسسات غیرمجاز سایر وزارتخانه‌ها ارتباطی به ما ندارد.

دکتر شمیرانی در خصوص نظارت بر عملکرد موسسات آموزش عالی اظهار کرد: ما دنبال این هستیم که در این زمینه هماهنگی با وزارتخانه‌های دیگر انجام شود و آنها نیز اسامی موسسات آموزش عالی آزاد و مجاز خود را روی وب‌سایت‌های خود بارگذاری کنند و یکی از راهکارهای جلوگیری از تخلف این است که اطلاع‌رسانی گسترده‌ای اتفاق بیفتد.زیرا اگر وزارتخانه‌ها، اسامی موسسات آموزش عالی آزاد خود را بر روی سایت خود درج کنند شاهد بروز تخلفاتی نخواهیم بود که البته ما این موضوع را در قالب سامانه‌ای در سایت وزارت علوم قرار دادیم. ضمن این‌که شماره تلفن‌هایی را بر روی سایت قرار دادیم که افراد بتوانند از طریق این شماره‌ها تماس بگیرند و در خصوص اعتبار موسسات مورد نظر از ما سوال بپرسند.

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم در خصوص نحوه‌ صدور دریافت مجوز ایجاد موسسه آموزش عالی آزاد نیز گفت: افراد برای دریافت مجوز به وزارت علوم مراجعه می‌کنند و یکسری مدارک را دریافت می کنند، سپس صلاحیت‌های عمومی آنها مورد بررسی قرار می‌گیرد بعد از تایید، تقاضاها به شورای گسترش ارائه می‌شود و در آن شورا موافقت اولیه کسب می‌شود

وی ادامه داد: در مرحله بعد افراد باید برای تامین مکانی برای موسسه اقدام کنند و بعد از بازدیدهای صورت گرفته تایید قطعی را از وزارت علوم دریافت کنند و در نهایت زمینه‌ فعالیت فراهم می‌شود و بعد از بازرسی‌های مجدد و نظارت‌هایی که انجام می‌شود موسسات می‌توانند فعالیت خود را شروع کنند.

وی در خصوص برخورد وزارت علوم با موسسات غیرقانونی، اظهار کرد: ما اسامی این موسسات را به دفتر حقوقی وزارت علوم اعلام می‌کنیم و از مجلس شورای اسلامی نیز درخواست کردیم که شعب ویژه برای برخورد با چنین موسسات متخلفی را در قوه قضاییه در نظر بگیرند تا برخوردها با موسسات سرعت بیشتری داشته باشد چرا که اگر این سرعت افزایش یابد بازخورد عمومی بهتری خواهد داشت.

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم با تاکید بر این‌که مجوز جدیدی برای تاسیس موسسه آموزش عالی صادر نمی‌کنیم، گفت: موسسات آموزش عالی آزاد مجاز هیچ گونه مدرکی صادر نمی‌کنند و فقط گواهی ارائه می‌دهد و ساعات آموزشی مجاز آنها در روز سه تا چهار ساعت است، اما موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی مدرک صادر می‌کنند که البته طی سال‌های اخیر هیچ‌گونه مجوزی برای آنها صادر نمی‌شود و آیین‌نامه آنها در حال بازنگری قرار دارد. به محض این‌که در شورای گسترش مصوبه جدید تصویب شود مجوزی ارائه خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت علوم موسسات آموزشی عالی آزاد مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم موسسات آموزش عالی موسسه آموزش عالی آموزش عالی آزاد وزارتخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۷۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سومین جلسه کارگروه استانی پیاده سازی آمایش آموزش عالی و مدیریت طرح تحول در دانشگاه اصفهان گفت: این رویداد بین المللی با حضور محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، مدیران ارشد صنعت هسته‌ای، متخصصان داخلی و خارجی و ... عصر امروز در اصفهان برگزار می‌شود.
در این نشست هدف از این طرح را ساماندهی رشته های تحصیلی بویژه در مقطع کارشناسی عنوان کرد و گفت؛ پیاده سازی استانی آمایش عالی و مدیریت طرح تحول استان اصفهان ضروری است.قاسم عموعابدینی افزود ؛کارگروه استاتی در هر استان تشکیل و موارد مرتبط با تکالیف مقرر در بند آمایش آموزش عالی در سطح استان را بررسی ، تدوین و به شورای گسترش آموزش عالی پیشنهاد می دهد. وی گفت ؛ آموزش عالی در سطح استان با هدف رعایت اصل عدالت آموزشی و توجه به نقاط محروم و مرزی الزامی است.

دیگر خبرها

  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری صادر شد
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم وفنون هسته‌ای دراصفهان آغاز می‌شود
  • عصر امروز، آغاز نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • اصلاح قانون تاسیس مدارس غیردولتی گرفتن مجوز برای مسئولان را محدود می‌کند
  • وزارت ارتباطات در تکالیف قانونی صدور مجوز اول شد
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری