Web Analytics Made Easy - Statcounter

«حسین سیمایی صراف» روز یکشنبه در حاشیه همایش روسای دانشگاه های کشور که در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد در جمع خبرنگاران و در پاسخ به پرسش خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا درباره برخورد قضایی با آگهی های فروش پایان نامه در سایت دیوار، اظهارداشت:مکاتبه و تقاضا برای مسدود کردن بخش آگهی این سایت را مطرح کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین چند سایت دیگر فروش پایان نامه هم شناسایی شده که قاضی یک سایت را مسدود کرده است.
وی افزود: اما هنوز در مورد سایت دیوار گزارشی از مسدود شدن بخش تبلیغات و آگهی های آن دریافت نکرده ایم و فکر نمی کنم تاکنون مسدود شده باشد.
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم در پاسخ به پرسش دیگر ایرنا درباره برخورد با موسسات فروش پایان نامه خاطرنشان کرد: شعبه بازپرسی یک کارشناس برای راستی آزمایی گزارش های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری معرفی کرده که گزارش های این کارشناس برای دادگاه مستند است.
سیمایی صراف ادامه داد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فعلاً با ۲۵ موسسه فروش پایان نامه برخورد کرد که البته کافی نیست و فرآیندی که در قانون دیده شده است، روند برخورد با موسسات را طولانی می کند.
وی تاکید کرد: ما معتقد هستیم وزارت علوم باید به عنوان ضابط بتواند این موسسات را تعطیل و بعد پرونده را برای تصمیم گیری در دادگاه ارسال کند.
وی خاطرنشان کرد: فرآیند قانون برعکس است و می گوید ابتدا وزارت علوم باید شکایت خود را به دادگاه ارسال کند و دادگاه مجوز می دهد که وزارت علوم به همراه نیروی انتظامی برای مقابله با این موسسات اقدام کند.
معاون وزیر علوم درباره پنل تبیین قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی و آیین نامه اجرایی آن که در حاشیه همایش روسای دانشگاه ها برگزار شد، اظهارداشت: این قانون و آیین نامه را از دیدگاه مسئولیت دانشگاه تحلیل می کنیم چرا که تاکنون در مورد عرضه کنندگان این پایان نامه ها و مجازات های استفاده کننده از این خدمت تقلبی صحبت زیاد کرده ایم.
سیمایی صراف گفت: با توجه به اینکه امروز اجلاس روسای دانشگاه های کشور است مسئولیت روسای دانشگاه ها را فهرست می کنیم و از آنان می خواهیم با شروع سال تحصیلی خیلی جدی این موضوع را پیگیری کنند.
وی خاطرنشان کرد: اسامی که با عنوان پایان نامه تقلبی کشف کرده ایم به دانشگاه ها ارسال شده است و برای آنها پرونده تشکیل می دهند تا به هیئت های تخلفات و کمیته های انضباطی برای برخورد با این پرونده ها ارسال شود.
سیمایی صراف درباره آمار کشف پرونده پایان نامه های تقلبی اظهار داشت: ۹۰ درصد پرونده های کشف شده مربوط به غیردولتی ها و ۱۰ درصد مربوط به دولتی ها است.
وی در پاسخ به پرسشی درباره برخورد با افرادی که پایان نامه تقلبی خریداری کرده اند، گفت: در این زمینه هنوز به رای نرسیده ایم و این پرونده باید در دانشگاه رسیدگی و تصمیم گیری شود. در صورت اثبات تقلب، آن مدرک لغو و حقوق و دستمزد آنها گرفته خواهد شد.
معاون حقوقی وزیر علوم همچنین درمورد نحوه شناسایی این افراد تصریح کرد: علاوه بر گزارش هایی که دریافت می کنیم، ضابطان وزارت علوم به صورت نا محسوس وارد عمل می شوند؛ البته تکلیف اول شناسایی این پایان نامه ها بر عهده استادان است و گاهی خود استاد هم بعد از برگزاری جلسه دفاع، تقلبی بودن پایان نامه را کشف کرده و به وزارت علوم گزارش می دهند.
سیمایی صراف تاکید کرد: اگر همه دانشگاه ها و موسسات به سامانه ایرانداک بپیوندند مشکلات کمتر می شود و این مسئله یک قانون است.
وی درباره نحوه برخورد دانشگاه ها با تقلب در پایان نامه ها همزمان با شروع سال تحصیلی جدید خاطرنشان کرد: وزیر علوم بخشنامه ای به دانشگاه ها مبنی بر رعایت ظرفیت راهنمایی پایان نامه برای همه استادان ابلاغ کرد. اگر این ظرفیت رعایت نشود و یک استاد هدایت و راهنمایی ۱۰ تا ۱۵ پایان نامه را تقبل کند کنترل و بررسی اصالت اثر علمی از اختیارش خارج می شود.
به گفته این مقام مسئول، اگر استادان بر اساس قانون هدایت تنها پنج پایان نامه  را بر عهده بگیرند بهترین راه پیشگیری و کنترل اصالت اثر علمی را در پیش گرفته اند. استادان داور یکی از ابزارهای کنترل و پیشگیری هستند و می توانند اصالت یک اثر را تشخیص دهند.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری شکایت پایان نامه دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۶۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۲۳۰ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به ریاست سعید رضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای این شورا در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه عاملی در قالب پیش‌دستور، گزارشی در خصوص برگزاری نشست‌های هم فکری و هم اندیشی با رئیس و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت عتف، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه داد.

همچنین وی با اشاره به تجربه موفق شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر در تدوین سیاست‌ها و مصوبات شورای تحول تاکید کرد.

سپس جلسه شورای تحول وارد دستور اصلی خود شد. موضوع دستور اول جلسه «نهایی‌سازی اعضای کارگروه‌های تخصصی» بود که توسط مدیران این کارگروه‌ها معرفی شده بودند.

در این دوره شورای تحول، سیزده کارگروه تخصصی با عناوین علوم اقتصادی، علوم تاریخی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم تربیتی، روان‌شناسی و مشاوره، معماری و شهرسازی، فلسفه، حقوق، مطالعات زنان و خانواده، زبان‌ها و ادبیات خارجی، مدیریت، هنر و فرهنگ، ارتباطات و رسانه تشکیل شده است که احکام مدیران این کارگروه‌ها، در روز‌های پایانی سال گذشته صادر و به آنها ابلاغ شد.

همچنین علاوه بر کارگروه‌های تخصصی، تعدادی کارگروه با ماموریت ویژه، ذیل شورای تحول ایجاد شده یا در حال شگل‌گیری است که عناوین آنها عبارتند از: ۱- مشاغل علوم انسانی ۲- تدوین آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و هنر ۳- پژوهش ۴- فناوری و نوآوری ۵- آموزش و پرورش.

در ادامه جلسه، دستور دوم با موضوع «بررسی آیین‌نامه جدید شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی (جایگزین آیین‌نامه مصوب جلسه ۶۵۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ  ۱۳۸۸/۰۷/۲۱)» مطرح و اعضاء به بحث و تبادل نظر پرداختند، اما به دلیل اتمام زمان جلسه، ادامه بررسی آن به جلسه آتی شورای تحول موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • بررسی برنامه‌سازی قرآنی در صدا و سیما از منظر هنری و علوم انسانی
  • مدال‌آوری دانشجویان دانشگاه کاشان در مسابقه ریاضی کشوری
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است